WORKSHOP & FRISKVÅRD

Workshop Anna (1).png
 
 

Aktivitet för din personalgrupp som både främjar hälsa och bygger gemenskap!

Forskning visar att körsång gör människan gott! Endorfiner (lyckohormonet) & dopaminer (kroppens egna smärtstillare) frisätts, andningen aktiveras och blodet syresätts. Dessutom är körsång en av de få företeelser som aktiverar hela hjärnan. Vissa studier hävdar till och med att nya hjärnceller bildas. Utöver det fysiska så gör körsång en grupp starkare, då man integrerar med varandra i nuet och jobbar mot ett gemensamt mål!

Anna Palmér, som utgår från Falun, erbjuder koncept för företag som önskar körsång som workshop eller återkommande friskvård! Maila anna@popochrockkoren.se för mer info!


Referenser

"Fantastiskt roligt och inspirerade, det slog till och med de högt ställda förväntningarna."
Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö, 12 deltagare, sommaren 2018

"Rolig och annorlunda aktivitet med ca 450 deltagare på en utbildningsdag.
Kände glädje hela kvällen ;-)"
Folktandvården Dalarna, hösten 2016

"
Rolig, ovanlig & teambildande övning. Vi skapande något tillsammans under proffsig och inspirerande ledning av Anna Palmér. Alla är nöjda och överraskade att det går att göra något nytt, som att sjunga i kör, på så kort tid med bra resultat."
Cederroth AB, 20 deltagare, hösten 2015

"Tack Anna för en fantastisk stund med dej. Du fick hela personalgruppen, ca 45 personer, att svetsas samman och verkligen göra något tillsammans. Vi gick därifrån och kände oss stolta och glada! Den energi som du utstrålar och förmedlar räcker länge. Jag vill varmt rekommendera dej som 'föreläsare' i personalutbildningssammanhang."
Företag från Falun, Hösten 2015