2.png
5.png
2.png

Det här är vi


SCROLL DOWN

Det här är vi


 

DET HÄR ÄR VI!

Pop- & rockkören startades i Falun hösten 2012 och består idag av 3 körer, två i Falun och en i Jönköping, med totalt 370 sångare.

Fokus i kören är sångglädje, gemenskap och att få utvecklas tillsammans! Man får komma precis som man är; som van körsångare, hängiven duschsångare eller oerfaren & nyfiken!

Varje termin siktar mot en konsert där vi framför kända pop- & rocklåtar, under terminens specifika tema.

 

Vem får vara med?
Det är inga antagningsprov för att vara med i kören, alla är välkomna! Men du bör tycka om att sjunga och gilla utmaningar eftersom vi håller ett högt tempo på övningarna och därmed också får uppleva resultat snabbt! Lägsta ålder för att vara med i kören är 16 år och vi har ingen övre åldersgräns. 


Hur går det till?
I Pop- & rockkören sjunger vi låtar i 4-stämmiga arrangemang (sopran, alt, tenor & bas). Låtarna lärs in på gehör, det vill säga utan noter. Istället för noter har kören en blogg där alla låtar finns att lyssna på. På så sätt kan alla körmedlemmar förbereda sig hemma inför körövningarna, vilket behövs då vi är ambitiösa med vad vi vill presentera på våra konserter. På bloggen kommer även löpande information varje vecka. 


Pop- & rockkörens värdegrund
Klicka här för att läsa!

 
5.png

Körledarna


Körledarna


KÖRLEDARNA

_MG_1360.jpg
Lina-10.jpg

Anna Palmér

Anna Palmér är grundare av Pop- & rockkören Sverige och ledare för Pop- & rockkören i Falun. Hon är utbildad musiklärare och sångpedagog med examen från musikhögskolan 2009. Sen 2012 leder hon Pop- & rockkören i Falun där hon får kombinera sina största intressen; att arrangera musik, lära känna människor och med glädjen i centrum skapa något tillsammans med andra.

Förutom att leda Pop- & rockkören håller Anna i körworkshops för företag eller redan existerande körer, och tar sånguppdrag såsom på bröllop, begravningar och event.

Kontakt: anna@popochrockkoren.se

 
 

Lina Häger

Pop- & rockkören i Jönköping leds av Lina Häger, sångpedagog & sångerska med musiklärarexamen från Musikhögskolan i Örebro samt fortbildning inom sång på New York Vocal Coaching. Lina har stor vana av att coacha andra att nå sin fulla potential inom sång och musik.

Lina spelar dessutom klaviatur och sjunger i bandet Bullock Hearts. Lina leder Pop- och rockkören i Jönköping sen hösten 2017 och tycker att det är fantastiskt roligt att få leda och musicera tillsammans med andra sångglada människor.

Kontakt: lina@popochrockkoren.se